Yritysrahoitus

Yritysrahoituksella voidaan varmistaa nopea toimintavalmius yritystoiminnan vauhdikkaasti etenevällä pelikentällä. Yritysrahoitusta voi hakea vakuuksilla tai ilman vakuuksia. Yritysrahoitusta tarjoaa monet pankit ja rahoitusyhtiöt netissä, mutta myös normaalit kivijalkapankit voivat myöntää yritysrahoitusta. Yleinen virhe on jättää yritysrahoitukset kilpailuttamatta, koska usein parempi tarjous voisi hyvinkin olla saatavilla.

Yritysrahoitus nopeasti

Jos liiketoiminta pitää saada nopeasti takaisin raiteille ja lyhytaikainen yritysrahoitus voisi siihen auttaa, kannattaa tutustua useisiin vaihtoehtoihin ennen päätöksen tekemistä. Yritysrahoitusta voi hakea ilman vakuuksia normaalisti noin tuhannesta euroista jopa miljooniin euroihin. Maksuaikaa voi hakea tarpeesta riippuen noin yhdestä kuukaudesta aina muutamaan vuoteen asti. On suositeltavaa ottaa parhaiten omaan tarpeeseen sopiva maksuaika, jotta lainakulut eivät pääse yllättämään.

Bisnesraha.fi on kilpailutuspalvelu, jonka avulla voit maksutta kilpailuttaa useat yrityrahoitusta tarjoavat yritykset. Palvelun käyttäminen on täysin riskitöntä, joten hintojen selvittäminen käy ilman mitään sitoumuksia. Täytä lyhyt hakemus ja voit saada ensimmäiset tarjoukset katsottavaksi välittömästi. Jos et löydä sopivaa lainatarjousta, voit antaa asian vain olla.

Miten haen yritysrahoituksen ilman vakuuksia?

Voit hakea yritysrahoituksen monista eri paikoista, mutta ilman vakuuksia haettavia yritysrahoituksia on helpointa vertailla netissä. Täysin ilmainen palvelu yritysrahoituksien vertailuun on esimerkiksi BIsnesraha.fi, joka kilpailuttaa useat yhteistyökumppanit yhdellä kertaa, jolloin hyvän lainatarjouksen löytäminen voi onnistua nopeasti.

Bisnesraha.fi on suomalainen yrityslainoja välittävä palvelu, joka auttaa lainanhakijaa löytämään parhaan lainatarjouksen.

Alan asiantuntijana, pyrimme aina läytämään asiakkaalle parhaan ratkaisun.

Yleistä

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.

Muuta evästeasetuksia

[email protected]

Tuki ma-pe 9-16