Vakuudeton yrityslaina

Onko yrityksellesi ilmaantunut yllättävä rahoituksen tarve? Yrityslainaa voi saada nykyisin nopeasti, jopa samana päivänä. Yksi tarjolla olevista vaihtoehdoista on niin kutsuttu vakuudeton yrityslaina. Vakuudeton yrityslaina tarkoittaa tyypillisesti yrityslainaa, jonka hakemiseksi ei tarvita reaalivakuuksia. Reaalivakuudet ovat yrityksen omaisuutta. Vakuudeton yrityslaina vaatii kuitenkin nimestään huolimatta normaalisti omavelkaisen takauksen.

Mistä hakea vakuudeton yrityslaina

Vakuudetonta yrityslainaa voi hakea useista rahoitusyhtiöistä ja tavallisesta pankista. Lainan hakeminen on helppoa ja onnistuu usein netissä. Lainanhakijalle tämä voi kuitenkin olla kova homma, koska tarjouksien hakeminen vaatii useiden hakemusten täyttämistä. Voit kuitenkin hakea yrityslainaa kilpailutuspalvelun avulla, joka vertailee yhdellä kertaa useita yrityslainojen tarjoajia. Se säästää yleensä aikaa ja vaivaa, joka yritystoiminnassa on tärkeää.

Voit hakea vakuudetonta yrityslainaa Bisnesraha.fi palvelun avulla helposti ja nopeasti. Palvelumme pyytää tarjouksia useista rahoitusyhtiöistä yhdellä kertaa, jolloin voit saada samalla hakemuksella useita tarjouksia. Voit sen jälkeen vertailla tarjouksia ja valita niistä haluamasi. Palvelu on ilmainen ja mitään lainaa ei ole pakko ottaa.

Vakuudellinen vai vakuudeton yrityslaina

Vakuudellista yrityslainaa voi hakea tavallisesta pankista. Pankista voi saada varsin kilpailukykyisen lainatarjouksen, mutta sen saaminen edellyttää yleensä hyviä vakuuksia ja mittavia neuvotteluita. Jos rahoituksella on kiire ja yrityslaina tarvitaan nopeasti, voi netistä haettava yrityslaina toimia kätevänä apuna.

Bisnesraha.fi on suomalainen yrityslainoja välittävä palvelu, joka auttaa lainanhakijaa löytämään parhaan lainatarjouksen.

Alan asiantuntijana, pyrimme aina läytämään asiakkaalle parhaan ratkaisun.

Yleistä

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.

Muuta evästeasetuksia

[email protected]

Tuki ma-pe 9-16