Yrityslaina

Autamme yritystäsi löytämään edullisen rahoitusratkaisun

Yritysmaailma elää ja muuttuu nopeammin, kuin koskaan ennen. Joskus tilaisuudet tulevat nopeasti ja niihin pitää pystyä tarttumaan oikealla hetkellä. Nopea rahoitusratkaisu pitää sinut mukana pelissä.

Bisnesrahan kautta voit muutamassa minuutissa selvittää, mitkä lainanvälittäjät ja pankit voivat sopia sinulle. Näe vaihtoehdot selkeässä listassa. Vaihtoehtoihin tutustuminen ei sido sinua mihinkään.

Hae lainaa yritykselle

Kilpailuta ja vertaile yrityslainat nopeasti. Tarjouksien katsominen ei velvoita mihinkään.

 Maksuton  Ei sido mihinkään

Tavoita kumppaneidemme kautta mm.

Yrityslaina

 Maksuton  Ei sido mihinkään

 Maksuton Ei sido mihinkään

Arvioi liikevaihtoasi:

Tehokkaat ratkaisut

Miten voimme auttaa sinua tänään?

Minkä tyyppistä rahoitusratkaisua olet vailla? Valitse alla olevasta valikosta parhaiten tarvettasi kuvaava vaihtoehto. Voit sen tutustua kauttamme moniin lainanvälittäjiin ja pankkeihin.

Yrityslainavertailu

Yrityslainaa voi hakea kumppaneidemme kautta 1000 – 3 000 000€. Laina-ajaksi voit valita 1 – 36 kuukautta. Tutustu heti.

Yritysluotto

Hae yritysluottoa lyhyelle tai pitkälle aikavälille. Vertaile useita tarjouksia ja valitse parhaiten itsellesi sopiva luottotarjous.

Yritysrahoitus

Rahoita yrityksesi tarpeet nopeasti ja helposti. Rahoitusta voi hakea jopa 3 miljoonaa euroa. Voit katsoa tarjoukset ilmaiseksi.

Lainaa yritykselle

Paljonko yrityksesi tarvitsee lainaa? Voit vapaasti määritellä parhaiten itsellesi sopivan laina-ajan ja laina-summan.

Vakuudeton yrityslaina

Hae vakuudetonta yrityslainaa kätevästi netissä. Lainasummat 1000 – 3 000 000€.

Yrityslaina ilman vakuuksia

Yrityslaina ilman vakuuksia voi toimia tärkeänä ponnahduslautana kasvuun.

Yrityslainojen Hyödyt

Yrityslaina on usein kriittinen osa yrityksen kasvustrategiaa, olipa kyseessä uuden projektin rahoittaminen, laajentuminen tai jopa päivittäisten toimintojen sujuvoittaminen. Oikeanlainen yrityslaina voi tuoda tarvittavan taloudellisen vahvistuksen, jotta yrityksesi voi saavuttaa tavoitteensa ja saavuttaa unelmansa.

Yksi yrityslainan suurimmista eduista on sen joustavuus. Yrityslainoja on monenlaisia, joten voit valita sellaisen, joka sopii yrityksesi erityisiin tarpeisiin. Voit esimerkiksi valita lainan, jolla on alhainen korko tai joustavat maksuaikataulut, jotta se sopii yrityksesi taloudelliseen tialnteeseen.

Yrityslaina voi myös tukea yrityksesi kassavirtaa, mahdollistaa investoinnit uusiin laitteisiin tai teknologiaan tai auttaa rahoittamaan laajentumisen uusille markkinoille. Tämä voi johtaa lisääntyneeseen tuottavuuteen, parempaan palveluun asiakkaille ja lopulta yrityksen kasvuun ja kehitykseen.

Yrityslainan avulla voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä: yrityksesi kehittäminen. Ei tarvitse odottaa, kunnes sinulla on tarpeeksi varoja säästössä – yrityslaina antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmasi nyt.

Yrityslainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Hakemusprosessimme on suunniteltu olemaan mahdollisimman helppo ja yksinkertainen, jotta voit keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää – yrityksesi pyörittämiseen ja kehittämiseen. Käyttäjäystävällinen järjestelmämme auttaa sinua löytämään oikean rahoitusratkaisun muutamassa minuutissa.

Aloita täyttämällä yksinkertainen hakemus. Tarvitsemme vain muutaman perustiedon yrityksestäsi ja rahoitustarpeestasi. Tämän jälkeen sivustomme tekee loput. Me hyödynnämme älykästä järjestelmäämme, joka etsii parhaita lainaratkaisuja sinulle lukuisista vaihtoehdoista.

Sinun ei tarvitse käydä läpi monimutkaista paperityötä tai odottaa päiviä tai viikkoja vastauksia. Alustamme kautta voit tavoittaa useita rahoitusyhtiöitä yhdellä hakemuksella ja saada lainatarjouksia lähes reaaliaikaisesti. Voit sitten vertailla eri lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi ja yrityksellesi parhaiten sopivan.

Palvelumme avulla sinun on mahdollista tehdä tietoon perustuvia päätöksiä nopeasti ja vaivattomasti, jotta voit saada yrityksesi kasvamaan. Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua lainahakemuksen täyttämisessä, tiimimme on valmis auttamaan sinua jokaisessa vaiheessa.

Huomioitavia asioita yrityslainaa hakiessa

Yrityslainan hakeminen on merkittävä askel, joka avaa uusia ovia yrityksellesi. Jotta saat lainasta parhaan mahdollisen hyödyn, tässä on joitakin seikkoja, jotka sinun tulisi ottaa huomioon.

Ymmärrä tarpeesi. Selvitä, mihin tarkoitukseen yrityksesi tarvitsee lainaa. Tämä auttaa sinua määrittämään oikean lainasumman ja takaisinmaksuaikataulun. Selkeä suunnitelma tekee lainaratkaisun valinnasta yksinkertaisempaa.

Tutki vaihtoehtoja. Lainamarkkinoilla on tarjolla monia erilaisia tuotteita. Hyödynnä palveluamme vertaillaksesi eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjouksia ja löytääksesi parhaan mahdollisen lainan yrityksesi tarpeisiin.

Muista lainan kokonaiskustannukset. Varmista, että ymmärrät kaikki lainaasi liittyvät kulut, mukaan lukien korot ja muut mahdolliset maksut. Ymmärtämällä kokonaiskustannukset voit suunnitella yrityksesi talouttasi paremmin ja välttää yllätykset.

Yrityslaina on investointi yrityksesi tulevaisuuteen. Oikein käytettynä se voi auttaa yritystäsi kasvamaan, innovoimaan ja saavuttamaan tavoitteensa. Olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun yrityksellesi.

Yrityslainaa eri toimialoille

Yrityslaina on joustava rahoitusväline, joka voi tukea yrityksen kasvua ja kehitystä riippumatta toimialasta tai yrityksen koosta. Lainaa voidaan käyttää monin eri tavoin – uusien laitteiden hankintaan, henkilöstön palkkaamiseen, markkinointiin tai vaikkapa uuden toimipisteen avaamiseen.

Seuraavassa on esimerkkejä siitä, kuinka yrityslainaa voidaan käyttää eri toimialoilla. Nämä ovat vain esimerkkejä – toimialalla tai yrityksen tyypillä ei ole väliä. Jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja me olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan rahoitusratkaisun.

 1. Autokorjaamot: Yrityslaina voi auttaa autokorjaamoa hankkimaan tarvittavat varusteet ja työkalut, maksamaan vuokrat tai jopa laajentamaan toimintaansa uusiin tiloihin tai palveluihin.
 2. Ravintolat ja kahvilat: Laina voi auttaa hankkimaan uusia keittiölaitteita, laajentamaan ruokalistaa, parantamaan sisustusta tai jopa avaamaan uuden sivutoimipisteen.
 3. Kaupan alan yritykset: Yrityslaina voi tukea uusien tuotteiden ostoa, varaston täydennystä, myymälän remontointia tai jopa verkkokaupan perustamista.
 4. Teknologiayritykset: Laina voi tarjota tarvittavaa pääomaa ohjelmistokehitykseen, patenttihakemuksiin, laitteiden hankintaan tai uusien työntekijöiden palkkaamiseen.
 5. Maatalousyritykset: Lainalla voidaan rahoittaa uusia koneita tai laitteita, maan ostoja, kasvihuoneiden rakentamista tai uusien tuotteiden kehittämistä.
 6. Rakennusalan yritykset: Lainan avulla voidaan kattaa materiaalikustannukset, hankkia uutta kalustoa, laajentaa työvoimaa tai viedä eteenpäin suuria projekteja.
 7. Kampaamot ja kauneussalongit: Laina voi auttaa päivittämään laitteistoa, kouluttamaan henkilöstöä uusissa palveluissa tai jopa laajentamaan liiketoimintaa.
 8. Koulutus- ja konsultointiyritykset: Lainaa voidaan käyttää uusien kurssien kehittämiseen, markkinointiin tai koulutusmateriaalien hankintaan.
 9. Matkailualan yritykset: Yrityslaina voi auttaa uusien retkikohteiden hankinnassa, matkailukaluston uusinnassa tai markkinointikampanjoiden toteuttamisessa.
 10. Terveydenhuoltoalan yritykset: Laina voi auttaa hankkimaan uusia laitteita, laajentamaan palvelutarjontaa tai parantamaan potilaiden mukavuutta ja palvelukokemusta.
 11. Verkkokaupat: Yrityslaina voi olla erinomainen vaihtoehto verkkokaupalle, joka haluaa laajentaa tuotevalikoimaansa, parantaa teknologiaansa tai investoida markkinointiin ja mainontaan.
 12. Siivousyritykset: Yrityslaina voi olla tehokas ratkaisu siivousyritykselle, joka haluaa investoida uusiin siivousvälineisiin tai -laitteisiin, laajentaa toimintaansa uusille alueille tai palkata lisää työntekijöitä.

Eri toimialojen yrityksillä on erilaisia tarpeita ja mahdollisuuksia. Olipa yrityksesi toimiala mikä tahansa, me autamme sinua löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan rahoitusratkaisun.

Yrityslaina sopii kaikille yritysmuodoille

Yrityslaina on joustava ratkaisu, joka voi tukea kaiken tyyppisten yritysten kasvua ja kehitystä. Se tarjoaa rahoituksen, jota tarvitaan toiminnan laajentamiseen, uusien projektitilojen toteuttamiseen tai uusien tuotteiden kehittämiseen.

Riippumatta siitä, oletko yksityinen elinkeinonharjoittaja, osakeyhtiö, osuuskunta tai kommandiittiyhtiö, yrityslaina voi tarjota tarvittavan rahoituksen, joka auttaa yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä siitä, miten eri yritysmuodot voivat hyödyntää yrityslainaa:

 1. Yksityiset elinkeinonharjoittajat ja toiminimet: Yrityslaina voi tarjota tarvittavan rahoituksen laajentumiseen, uusien työkalujen hankintaan tai markkinointitoimenpiteisiin.
 2. Osakeyhtiöt: Lainalla voidaan rahoittaa uusia investointeja, tuotekehitystä, henkilöstön palkkaamista tai jopa kansainvälistä laajentumista.
 3. Osuuskunnat: Laina voi tukea uusien palvelujen tai tuotteiden kehittämistä, tilojen remontointia tai uuden teknologian hankintaa.
 4. Kommandiittiyhtiöt ja avoimet yhtiöt: Yrityslaina voi auttaa rahoittamaan laajentumista, uusien kumppanuuksien luomista tai liiketoiminnan monipuolistamista.

Nämä ovat vain esimerkkejä – yritysmuodolla ei ole väliä. Me olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan rahoitusratkaisun.

Yrityslaina sopii uudelle ja vanhalle yritykselle

Yrityslaina on monipuolinen rahoitusratkaisu, joka tarjoaa tukea sekä vasta-alkaneille että pitkään toimineille yrityksille. Jokaisella yrityksellä on ainutlaatuiset tarpeet ja tavoitteet, ja yrityslaina voi olla avain näiden tavoitteiden saavuttamiseen.

Uusille yrityksille: Yrityksen perustaminen vaatii usein merkittäviä alkupääoman investointeja. Yrityslaina voi auttaa kattamaan nämä kustannukset, mahdollistaa laadukkaat tuotantolaitteet, tarjota markkinointibudjetin tuotteen tai palvelun lanseeraamiseen tai mahdollistaa ensimmäisten työntekijöiden palkkaamisen.

Vanhemmille yrityksille: Kokeneet yritykset voivat tarvita lainaa toiminnan laajentamiseen, uusien markkinoiden valloittamiseen tai uusien tuotteiden tai palvelujen kehittämiseen. Yrityslaina voi myös olla hyödyllinen kattamaan kausiluonteisia kustannusvaihteluja tai turvaamaan yrityksen taloudellista tilaa odottamattomien kustannusten varalta.

Olipa yrityksesi uusi tai vanha, pieni tai suuri, me olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan rahoitusratkaisun.

Halpa vs. kallis yrityslaina

Yrityslainojen kustannukset voivat vaihdella huomattavasti eri lainantarjoajien välillä. On tärkeää muistaa, että halvin laina ei aina ole paras, eikä kallein ole aina pahin. Tärkeintä on löytää laina, joka sopii yrityksesi tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen.

Halpa yrityslaina: Yrityslainan korko on tärkeä tekijä, mutta muiden lainaehtojen, kuten takaisinmaksuajan, joustavuuden ja lainan myöntämisen nopeuden, tulisi myös vastata yrityksesi tarpeita. Edullinen yrityslaina voidaan löytää tehokkaasti vertailemalla eri tarjouksia.

Kallis yrityslaina: Kalliimpi yrityslaina saattaa tulla nopeammin, tarjota suuremman joustavuuden tai olla saatavilla silloin, kun muut lainanantajat eivät ole halukkaita lainaamaan. Kuitenkin kalliin lainan korot ja kulut voivat kertyä pitkällä aikavälillä, joten se on hyvä pitää mielessä.

Vertailemalla eri lainantarjoajien tarjouksia voit löytää lainan, joka parhaiten sopii yrityksesi tarpeisiin. Muistakaa kysyä tarjouksia monista paikoista, sillä jokaisella lainanantajalla on omat kriteerinsä ja ehtonsa. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan rahoitusratkaisun, olipa se sitten halpa tai kallis.

Yrityslainan korko ja marginaali

Yrityslainan hinta koostuu monista eri tekijöistä, ja korko sekä marginaali ovat kaksi merkittävää osaa tätä yhtälöä. Nämä molemmat ovat lainan kustannuksia, jotka määrittävät kuinka paljon yrityksesi maksaa lainasta sen lisäksi, mitä lainasit.

Korko on prosentuaalinen hinta, jota lainanantaja veloittaa lainatusta summasta. Korko voi olla kiinteä, jolloin se pysyy samana koko laina-ajan, tai vaihteleva, jolloin se voi muuttua esimerkiksi markkinakorkojen mukaisesti.

Marginaali on lisäkorko, joka lisätään viitekorkoon (esimerkiksi euribor-korkoon). Marginaaliin vaikuttavat yrityksen taloudellinen tilanne, lainan määrä ja laina-aika sekä yrityksen riskiarvio. Marginaali on yleensä kiinteä koko laina-ajan.

On tärkeää ymmärtää nämä tekijät, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen yrityksesi lainan suhteen. Kun vertailet eri lainantarjoajia, tarkastele sekä korkoa että marginaalia. Muista, että edullisin laina ei ole aina paras vaihtoehto yrityksellesi. On tärkeää löytää tasapaino lainan kustannusten ja lainaehtojen joustavuuden välillä.

Kokemuksia yrityslainasta

Yrityslainan hakeminen ja käyttö on yksilöllinen kokemus, joka vaihtelee suuresti yrityksen koosta, toimialasta, rahoitustarpeista ja monista muista tekijöistä. Tässä on joitakin yleisiä kokemuksia aiheeseen liittyen.

 1. Helppous ja nopeus: Monet asiakkaat ovat kertoneet, että he arvostavat yrityslainan hakemisen helppoutta ja nopeutta. Nopea lainapäätös voi olla elintärkeä, kun yritys tarvitsee rahaa nopeasti.
 2. Vertailun mahdollisuus: Asiakkaat ovat myös kertoneet arvostavansa sitä, että he voivat vertailla eri lainantarjoajia ja heidän tarjoamiaan ehtoja. Tämä auttaa heitä löytämään parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.
 3. Joustavuus: Monet yritykset arvostavat joustavuutta lainan takaisinmaksussa. Esimerkiksi lyhennysvapaiden kuukausien tai laina-ajan pidentämisen mahdollisuus voi olla suuri etu.
 4. Asiakaspalvelu: Hyvä asiakaspalvelu on myös tärkeää. Yritykset arvostavat sitä, että he voivat ottaa yhteyttä lainanantajaan ja saada vastauksia kysymyksiinsä nopeasti ja selkeästi.

Nämä ovat vain esimerkkejä yrityslainojen hyödyistä. On tärkeää huomata, että jokainen yritys on ainutlaatuinen ja sen rahoitustarpeet ovat erilaiset. Räätälöidyt rahoitusratkaisut voivat auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Yrityslainan takaus ja vakuudet

Yrityslainan hakuun liittyy usein keskustelu takausten ja vakuuksien tarpeellisuudesta. Takaukset ja vakuudet voivat antaa lainanantajalle lisäturvaa ja mahdollisesti alentaa lainan korkoa.

Takaus on sopimus, jossa takaaja sitoutuu maksamaan velan, jos yritys ei pysty sitä itse maksamaan. Takaaja voi olla esimerkiksi yrityksen omistaja, johtaja tai ulkopuolinen taho, kuten Finnvera tai jokin muu rahoitusyhtiö.

Vakuudet ovat omaisuutta, joka voidaan myydä, jos yritys ei pysty maksamaan lainaansa. Vakuuksia voivat olla esimerkiksi kiinteistöt, koneet tai muu liiketoiminnan kannalta merkittävä omaisuus.

Vakuudettomat yrityslainat ovat myös mahdollisia, ja ne voivat olla hyvä vaihtoehto yrityksille, joilla ei ole tarjota vakuuksia tai jotka eivät halua sitouttaa omaisuuttaan lainaan. Vakuudettoman lainan korko voi olla korkeampi, koska lainanantajalle aiheutuu suurempi riski.

On tärkeää harkita huolellisesti, mikä lainatyypin valinta on paras yrityksesi kannalta. On myös suositeltavaa neuvotella näistä seikoista rahoitusyhtiön kanssa, jotta löydät parhaiten yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Iso vai pieni yrityslaina

Yrityslainat voivat vaihdella aina tuhannesta eurosta jopa miljooniin euroihin, riippuen yrityksen tarpeista ja sen taloudellisesta tilanteesta. Olipa yrityksesi tarpeet suuret tai pienet, on olemassa yrityslaina, joka vastaa näihin tarpeisiin.

Pieni yrityslaina voi olla sopiva vaihtoehto pienyrityksille tai start-upeille, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintansa alkuvaiheissa. Tällainen laina voi auttaa kattamaan kustannukset, kuten aloituskulut, laitehankinnat tai markkinointitoimenpiteet.

Iso yrityslaina on tarkoitettu suuremmille yrityksille, jotka tarvitsevat merkittävää pääomaa esimerkiksi laajentumiseen, suurten investointien tekemiseen tai vaikkapa yrityskauppojen rahoittamiseen.

Koko ei ole ainoa tekijä lainaa hakiessa. Tärkeää on myös harkita lainan korkoa, takaisinmaksuaikaa, vakuuksien tarvetta ja muita ehtoja, jotta löydät parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Muista, että tarjolla on monenlaisia lainavaihtoehtoja, joten vertailu kannattaa aina.

Lyhyt vai pitkäaikainen yrityslaina

Yrityslainan kesto eli takaisinmaksuaika voi vaihdella suuresti riippuen yrityksen tarpeista ja lainan koosta. On tärkeää ymmärtää eri lainatyyppien erityispiirteet, jotta voit valita oikean rahoitusvaihtoehdon yrityksellesi.

Lyhytaikainen yrityslaina on usein pienempi summaltaan ja sen takaisinmaksuaika on yleensä enintään vuosi. Tällaiset lainat voivat olla hyvä ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat nopeasti rahoitusta esimerkiksi kassavirran tueksi, kausiluonteisen toiminnan rahoittamiseen tai yllättävien menojen kattamiseen.

Pitkäaikainen yrityslaina on usein suurempi ja sen takaisinmaksuaika on tyypillisesti useita vuosia. Pitkäaikaiset yrityslainat sopivat yrityksille, jotka aikovat tehdä merkittäviä investointeja, kuten laajentaa toimintaansa, ostaa kiinteistöjä tai tehdä muita suuria hankintoja.

Valitessasi lyhyt- tai pitkäaikaista lainaa, on tärkeää ottaa huomioon yrityksesi rahoitustarpeet, maksukyky ja tulevaisuuden suunnitelmat. On myös hyvä muistaa, että lainanantajat arvioivat yrityksen maksukyvyn, liiketoimintasuunnitelman ja muiden tekijöiden perusteella, kuinka pitkä laina-aika on mahdollinen.

Yhteenveto

Yrityslaina on monipuolinen ja joustava ratkaisu, joka voi auttaa yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa, kasvamaan ja menestymään. Laina voi rahoittaa mitä tahansa liiketoiminnan aloittamisesta ja laajentumisesta uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen.

Yrityslainat ovat saatavilla eri kokoisille yrityksille, eri toimialoille ja erilaisiin tarpeisiin. Eri lainatyypit, kuten lyhytaikaiset ja pitkäaikaiset lainat, tarjoavat joustavuutta ja mahdollistavat räätälöidyt ratkaisut.

On tärkeää vertailla eri lainantarjoajia ja ehtoja löytääksesi parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun yrityksellesi. Muistathan, että yrityslainan hakeminen on merkittävä päätös, joka vaatii huolellista harkintaa ja suunnittelua.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä tyyppisille yrityksille yrityslaina sopii?

Yrityslaina sopii kaikenkokoisille ja kaiken tyyppisille yrityksille – oli kyse sitten pienestä paikallisesta yrityksestä tai suuresta monikansallisesta yhtiöstä.

Voinko saada yrityslainaa, vaikka yritykseni on uusi?

Kyllä, uudet yritykset voivat saada yrityslainaa, vaikka usein lainanantajat vaativatkin nähdä liiketoimintasuunnitelman ja/tai ennusteita tulevasta tuloksesta.

Mitä tarkoittaa yrityslainan korko ja marginaali?

Yrityslainan korko on se prosentuaalinen osuus lainan pääomasta, jonka lainanottaja maksaa lainanantajalle korvauksena lainan käytöstä. Marginaali on pankin tai muun lainanantajan lisämä korko, joka lasketaan lainan viitekoron päälle.

Kysymyksiä?

Ota yhteys asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

Blogi

Viimeisimmät kuulumiset blogistamme

Paras yrityslaina

Yrittäjänä tiedät, kuinka merkittävä rooli rahoituksella on yritystoiminnan pyörittämisessä, kasvattamisessa ja kehittämisessä. Oikeanlainen rahoitus voi olla ratkaisevaa yrityksen menestymisen kannalta,…

Puhelinliittymä yritykselle

Nykyajan liiketoimintaympäristössä viestintä on keskeisessä roolissa. Yrityksen menestys riippuu usein sen kyvystä pitää yhteyttä sekä asiakkaisiin että yhteistyökumppaneihin tehokkaasti ja…

Pieni yrityslaina

Kun yrityksen toiminta kasvaa, tarvitaan usein lisärahoitusta moniin eri tarpeisiin, kuten laiteinvestointeihin, markkinointiin tai vaikkapa henkilöstön koulutukseen. Pieni yrityslaina on…

Bisnesraha.fi on suomalainen palvelu, joka auttaa lainanhakijaa löytämään parhaan lainatarjouksen.

Alan asiantuntijana, pyrimme aina läytämään asiakkaalle parhaan ratkaisun.

Yleistä

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.

Muuta evästeasetuksia

[email protected]

Tuki ma-pe 9-16