Yrityslainavertailu

Haluatko laajentaa yritystäsi tai tarvitsetko uusia työvälineitä? Odottamattomat kulut ja hankinnat voivat vaatia yllättävää pääomaa, jolloin yritys saattaa kaivata taloudellista piritysruisketta. Yrityslainan avulla voi väliaikaisesti saada lisää pelivaraa yritystoimintaan. Vakuudeton yrityslaina on helppoa ja nopeaa hakea netistä, jolloin yritystoiminnan yllättävät kulut saadaan nopeasti katettua.

Hae lainaa yritykselle

Kilpailuta ja vertaile yrityslainat nopeasti. Tarjouksien katsominen ei velvoita mihinkään.

 Maksuton  Ei sido mihinkään

Tavoita kumppaneidemme kautta mm.

Yrityslaina

 Maksuton  Ei sido mihinkään

 Maksuton Ei sido mihinkään

Arvioi liikevaihtoasi:

Miksi yrityslainavertailu kannattaa?

Yrityslainaa voi hakea monista eri paikoista, kuten netistä tai tavallisesta kivijalkapankista. Useiden lainatarjousten hakeminen voi olla työlästä ja aikaa vievää, joka syö kallisarvoista aikaa muualta yrityksen toiminnasta. Lainaa ei kannata välttämättä ottaa ensimmäisestä vastaan tulevasta rahoitusyhtiöstä, koska hinta saattaa olla korkea. Vertailemalla voi löytää parhaiten yrityksen tarpeisiin sopivan lainaratkaisun.

yrityslainavertailu

Yrityslainojen vertailu Bisnesraha.fi:n avulla on nopeaa ja vaivatonta. Täytä riskitön hakemus ja saat heti useita tarjouksia nähtäväksesi. Palvelun kokeileminen ei sido sinua mihinkään, joten mitään lainaa ei ole pakko ottaa. Voit siis vain kokeilla ja katsoa minkälaisia tarjouksia sinulle voidaan tehdä.

Miten yrityslainoja vertaillaan?

Yrityslainavertailu on käytönnössä todella helppoa. Hae tarjouksia niin monesta paikasta, kuin mahdollista ja laita kaikki tarjoukset ylös. Vertaile yrityslainojen kokonaiskustannuksia ja valitse se vaihtoehto, joka vastaa yrityksesi tarpeita parhaiten.

Voit myös käyttää vertailuun erikoistunutta palvelua, kuten Bisnesraha.fi. Se laittaa yrityslainat järjestykseen hinnan mukaan ja näyttää sinulle parhaan vaihtoehdon kaikista Bisnesraha.fi:n lainakumppaneista.

Yrityslainavertailulla korko ja kulut kuriin

Yrityslainan kokonaiskustannukset koostuvat lainasummasta, koroista sekä mahdollisista muista kuluista, kuten avaus- ja tilinhoitomaksuista. Lainaehtojen vertailu on tärkeää, sillä se voi säästää yrityksellesi huomattavia summia rahaa. Korot ja kulut voivat vaihdella suurestikin eri lainanantajien välillä.

Älä siis ota ensimmäistä tarjousta, vaan vertaile eri tarjouksia. Yrityslainavertailupalvelut, kuten Bisnesraha.fi, helpottavat vertailuprosessia ohjaamalla sinua oikeaan suuntaan. Valitse laina ei pelkästään koron, vaan kokonaiskustannusten ja lainaehtojen sopivuuden perusteella yrityksesi tarpeisiin.

Milloin yrityslaina kannattaa?

Yrityslaina kannattaa silloin, kun tarvitset rahaa yritystoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen, tai silloin kun tarvitset rahoitusta kattamaan tilapäisiä kassavirran vaihteluita. Tässä muutamia esimerkkejä:

 1. Investoinnit: Yrityslaina voi auttaa rahoittamaan investointeja, kuten uusien laitteiden hankinnan tai teknologian päivityksen, jotka voivat parantaa yrityksen tuottavuutta ja kasvattaa liiketoimintaa pitkällä aikavälillä.
 2. Laajentuminen: Jos yrityksesi on valmis laajentumaan, esimerkiksi avaamaan uuden toimipisteen tai laajentamaan tuotevalikoimaansa, yrityslaina voi tarjota tarvittavat varat tähän.
 3. Lyhytaikaiset rahoitusongelmat: Yrityslaina voi olla hyödyllinen, jos yrityksellä on lyhytaikaisia kassavirtaongelmia, esimerkiksi jos odotat asiakkaan maksua tai kohtaat odottamattomia menoja.
 4. Kausivaihtelut: Monilla yrityksillä on vuoden aikana vaihteleva kassavirta, esimerkiksi sesonkiliiketoiminnalla. Yrityslaina voi auttaa silloin, kun tarvitaan rahoitusta kattamaan menoja hiljaisina kausina.

Yrityslainan ottamisessa on tärkeää huolehtia, että yrityksellä on suunnitelma ja kyky maksaa laina takaisin. On myös hyvä muistaa, että yrityslaina on vain yksi mahdollinen rahoitusmuoto ja on aina hyvä tarkastella myös muita vaihtoehtoja.

Yrityslainan hakeminen

Yrityslainan hakeminen voi olla yksinkertainen ja nopea prosessi, mutta vaatii kuitenkin huolellista suunnittelua ja valmistautumista. Tässä on joitakin perusvaiheita:

 1. Tunnista tarpeesi: Määritä, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen. Tämä auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen lainan ja sopivan lainanantajan.
 2. Valmistele liiketoimintasuunnitelma: Useimmat lainanantajat haluavat nähdä liiketoimintasuunnitelman tai suunnitelman siitä, miten aiot käyttää lainarahat. Tämä auttaa lainanantajaa arvioimaan, kuinka todennäköistä on, että pystyt maksamaan lainan takaisin.
 3. Arvioi yrityksen taloudellinen tilanne: Valmistaudu esittämään yrityksesi taloudelliset tiedot, kuten tuloslaskelma, tase ja kassavirtalaskelma. Tämä antaa lainanantajalle yleiskuvan yrityksesi taloudellisesta tilasta ja kyvystä maksaa laina takaisin.
 4. Valitse lainanantaja: Vertaile eri lainanantajia ja lainatuotteita löytääksesi parhaiten yrityksesi tarpeisiin sopivan lainan. Vertaa lainaehtoja, kuten korkoa, maksuaikataulua ja mahdollisia lisämaksuja.
 5. Hae lainaa: Täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että annat kaikki tarvittavat tiedot ja asiakirjat. Hakemusprosessi voi vaihdella eri lainanantajien välillä.
 6. Odotan lainapäätöstä: Kun hakemuksesi on jätetty, lainanantaja tarkistaa antamasi tiedot ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä. Tämä voi kestää muutamasta minuutista muutamaan päivään.

Yrityslainan hakeminen on vastuullinen tehtävä ja on tärkeää, että lainanottajalla on realistinen suunnitelma lainan takaisinmaksuun. Muista, että yrityslainan kustannukset ja ehdot voivat vaihdella, joten on tärkeää tehdä huolellinen vertailu ennen päätöksen tekemistä.

Mitä muita rahoitusvaihtoehtoja kannattaa miettiä?

Yrityslainan lisäksi on olemassa useita muita rahoitusmuotoja, jotka yritys voi ottaa huomioon. Parhaan rahoitusmuodon valinta riippuu yrityksen tarpeista, toimialasta, kasvutavoitteista ja nykyisestä taloudellisesta tilanteesta. Tässä on joitakin vaihtoehtoja:

 1. Omistajien sijoitukset: Yrityksen perustajat tai nykyiset omistajat voivat sijoittaa lisää pääomaa yritykseen. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos omistajilla on käytettävissään ylimääräistä rahaa, ja he haluavat lisätä yrityksen pääomaa ilman ulkopuolista velkaantumista.
 2. Osakeanti: Yritys voi kerätä rahaa myymällä osakkeitaan ulkopuolisille sijoittajille. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto kasvuhakuisille yrityksille, jotka tarvitsevat suuria rahasummia.
 3. Pääomasijoittajat: Pääomasijoittajat, kuten venture capital -rahastot tai enkelisijoittajat, sijoittavat usein kasvuyrityksiin, jotka ovat valmiita jakamaan osan omistuksestaan rahoituksen saamiseksi.
 4. Leasing: Leasing on vaihtoehto yrityslainalle, kun yritys tarvitsee uusia koneita, laitteita tai ajoneuvoja. Leasingin etu on, että yritys voi hankkia tarvitsemansa laitteet ilman suurta kertaluonteista investointia.
 5. Yritystuet ja avustukset: Julkinen taho tarjoaa erilaisia tukia ja avustuksia yrityksille. Näitä voivat olla esimerkiksi alueelliset tuet, innovaatiosetelit tai työllistämistuet. Ne voivat auttaa yritystä rahoittamaan erilaisia hankkeita.
 6. Joukkorahoitus: Joukkorahoitus on rahoitusmuoto, jossa yritys kerää pieniä summia suurelta joukolta ihmisiä tyypillisesti internetin välityksellä. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto erityisesti pienille ja start-up-yrityksille.
 7. Laskurahoitus: Laskurahoitus tarkoittaa sitä, että yritys myy avoimet laskunsa rahoitusyhtiölle, joka maksaa niistä heti tietyn prosenttiosuuden. Tämä voi auttaa parantamaan yrityksen kassavirtaa.

Jokaisella rahoitusmuodolla on omat etunsa ja haittansa, joten on tärkeää valita sellainen rahoitusmuoto, joka sopii parhaiten yrityksen tarpeisiin ja tavoitteisi

Yhteenveto


Yrityslaina on merkittävä rahoitusmuoto, joka voi tukea yrityksen kasvua, investointeja ja toiminnan jatkuvuutta. Sen avulla voidaan rahoittaa yrityksen uudistamista, laajentamista tai jopa selviytymistä taloudellisista haasteista. Kuitenkin, kuten kaikkien rahoitusmuotojen kohdalla, yrityslainan ottaminen vaatii huolellista suunnittelua ja valmistautumista.

Yrityslainaa haettaessa on tärkeää tunnistaa yrityksen tarpeet, arvioida sen taloudellinen tilanne ja valita sopivin lainaehdot ja -antaja. Lainaehtojen ja kustannusten vertailu on olennaisen tärkeää, sillä se voi auttaa säästämään merkittäviä summia.

Rahoitusmuodon valinta on aina yksilöllinen ja yrityksen tilanteeseen sovitettu prosessi, jossa on hyvä ottaa huomioon myös muut rahoitusvaihtoehdot. Yrityslainan lisäksi myös omistajien sijoitukset, osakeanti, pääomasijoitukset, leasing, yritystuet, joukkorahoitus ja laskurahoitus voivat olla sopivia vaihtoehtoja yrityksen rahoitustarpeisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi yrityslainavertailu on tärkeää?

Yrityslainavertailu on tärkeää, koska se auttaa löytämään yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivan lainan ja voi auttaa säästämään huomattavasti lainakuluissa.

Mitä muita rahoitusvaihtoehtoja yrityslainan lisäksi on olemassa?

Yrityslainan lisäksi yritys voi harkita rahoitusta esimerkiksi omistajien sijoituksista, osakeannista, pääomasijoituksista, leasingista, yritystuista, joukkorahoituksesta tai laskurahoituksesta.

Milloin yrityslaina kannattaa ottaa?

Yrityslaina kannattaa ottaa silloin, kun yritys tarvitsee rahoitusta investointeihin, laajentumiseen, kassavirran vaihteluihin tai kausivaihteluihin, ja kun yrityksellä on suunnitelma ja kyky maksaa laina takaisin.

Bisnesraha.fi on suomalainen palvelu, joka auttaa lainanhakijaa löytämään parhaan lainatarjouksen.

Alan asiantuntijana, pyrimme aina läytämään asiakkaalle parhaan ratkaisun.

Yleistä

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.

Muuta evästeasetuksia

[email protected]

Tuki ma-pe 9-16